71-17 Borászati laboratórium

Borászati laboratórium

Leírás

  Fokolók: mustfokoló, 10-30, osztás 1
               cefrés mustfokoló, 0-30, osztás 1
              borfokoló, 10-40, osztás 1
  Hitelesített sűrűségmérő, hőmérővel: mustfokoló,
                                                       szeszipari,
  Fokoló henger
   
  Borászati piknométer, hőmérővel 50 ml
  Bor mintavevő
  Kotyogó
  Üveglopó, 0,2  l-es
                0,5  l-es
               1,0  l-es
  Lepárláshoz gömblombik, spirálhűtő
  Hőmérő: 0-100 oC, osztás 0,1
               0-60 oC, osztás 0,1
  Pincehőmérő
  Refraktométer ABBE féle, asztali, világítással ,világítás nélkül
   
  Refraktométer kézi,
  56-85% -ig szárazanyag tartalom
  0-85% -ig szárazanyag tartalom
  Rebeileb-féle automata büretta,
  cukor meghatározáshoz, 30 ml
  alkohol meghatározáshoz, 30 ml
  Lakatos-féle illósav meghatározó készülék
  Borteszt készlet a titrálható sav és szabad kénessav ellenőrzéséhez
  ( 15-15 vizsgálathoz elegendő készlet )